Eyeaid Øjenskyl

Øjenskader

Vores øjne sidder på et af de mest sårbare steder på vores krop, så derfor er det særdeles vigtigt at beskytte dem og samtidig at kunne behandle dem effektivt og hurtigt, hvis uheldet er ude.


Vær forberedt på, at der kan ske en øjenskade

Det vigtigste er at altid forberede sig mod skaden, dette kan f.eks. være i form af sikkerhedsbriller på arbejdspladsen. Der findes mange former for øjenskader lige fra  syre-base skader og stråleskader til splinter i øjet.


 

eyeaid-web-logo3-small

eyeaid – øjenskyl

Det er derfor vigtigt at orientere sig om hvilke forholdsregler man bør tage. Selvom man overholder alle forholdsregler kan man dog ikke helt udelukke at skaden sker.

Ved syre-base skader er der 2 afgørende faktorer for at man får lov til at behodle sit syn eller ej. Det er tiden til hvornår øjet begyndes at skyldes, og hvor lang tid der skylles. Derfor er EyeAid en særdeles god løsning til at sikre sig imod kemiske skader.

EYE-1-Light-green  EYE-2-Light-green  EYE-3-Light-green

Eyeaid er fra bunden designet til at være så hurtig at bruge i forhold til så lang skylletid som mulig. Det tager få sekunder at tage skylleflasken ud af stationen, hvorefter den effektive øjenåbner sættes på øjet.

Eyeaid-in-belt-200  EYEAID-Wall2-200 EYEAID-mobile-unit2-200
      eyeaid til arbejdsbrug  eyeaid vægstation  eyeaid transportabel enhed

 


 

Se eyeaid video her:

 

 

eller besøg eyeaid.dk for yderligere information – klik her